Det kimer no til arbeidsdag….

God morgen Finnmark: Etter tre uke ferie uten det store innslaget av ringende klokker, så kimte det altså til arbeidsdag igjen klokka 04.00 i natt. Ei god gammeldags rangle klokka fikk liv i leiren. Det er er bare det at etter at klokka var ferdig med skranglinga si, så fortsatte det å ringe i øran mine. Det ville liksom ikke gi seg. Men det er rart hva to koppa kaffe og kjenninga til Finnmarkssendiga kan gjøre….   😀

Vadsø mobile kulturhus: Midt i valgkampen stiller den kreative gjengen bak Vadsø mobile kulturhus fem konkrete spørsmål til politikerne i byen. Spørsmålene handler stort sett om hva som skal gjøres med kulturscenene i byen. De mener at mye kan gjøres med relativt små ressurser, og nå er det på tide at politikerne kommer på banen. Reporter Henrik Bø har laga denne reportasjen.

Konkurransen: Hvem var det som i forrige uke sammenligna Finnmark med et apartheid regime. Vi vil ha navnet på mannen og partiet han tilhører. Stortingsrepresentant for FRP, Jan Henrik Fredriksen. Fanny Ellila kunne svaret og visste hvilke andre vi har på tinget, med litt hjelp fra sin kjære mann.

Liss er i studio denne uka. Er det noe, ta kontak på mail: liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *