Langs kysten :-D

Hei og god morgen 😀

Ei ny uka med Finnmarkssending er i gang. Og i dag så er det mye fra den flotte kysten vår. Nordområdene og Nord-norge har blitt et politisk satsingsområde, særlig med fokus på olje- og gassaktivitet. Men hva skjer med Nord-norsk kulturliv? Hør saken her.

Kystverket har eiendomsretten på fyrtårnene langs norskekysten. For å finansiere driften har etaten valgt å selge noen fyr. Først ut var Helnes utenfor Honningsvåg. Hva skjer med fyrene langs kysten?
Hva som skjer med Helnes kan du høre her.

Fiskeridirektoratet avskriver Repparfjorder, politikerne er sinte og Msøy vil ha utredet Latter som ilandføringssted for olje. Meningene om Goliatutbyggingen har begynt å strømme inn… Det kan du høre her.

Konkurransen: Du skulle svare på hva vokalisten i Unit Five heter? Ikke vanskelig å svare på dette siden de har holdt på så lenge, men oppfølgingsspørsmålet var værre. Dama vi ville ha navnet på er i ferd med å etablere seg nasjonalt. Hun ligger på tredje plass på Norsktoppen med sangen Du lahka. Hun heter Ann- mari Andersen og er fra kautokeino. En koselig prat ble det med Annbjørg Olsen fra Båtsfjord, men ingen premie på henne i dag.

I studio denne uka er Liss.

Ta gjerne kontakt på mail: liss.jacobsen@nrk.no

 Ha en strålende dag! 😀

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *