Stor nok

Hei og god morgen i regnfylte Finnmark 😀

 Vi er på Nordkyn og på festspillan i Nord- norge i dagens sending.

NUK++ er Nord- norsk Ungdomskulturfestival. Den åpnet i går, og samler funksjonsfriske ungdommer fra 14 til 20 år, og funksjonshemmede fra 14 til 40 år. NUK++ er en drøm for kulturinteresserte ungdom kan du høre her.

unga2426.jpgStor nok heter barnehagekonserten i Mehamn.
Jazztrioen Link fra musikk i Nordkyn framførte kjente barnehagerim, dikt og barnesanger på sin måte, for en flokk glade unger.
Hør fra konserten her. 

Telefondamene: I disse kommunikasjonstider er det på plass å minnes ei tid det virkelig var kommunikasjon. Den gang telefondamene var på plass på sentralen. Da følte du virkelig at du hadde en viss nærhet til omgivelsene mener Kurt Sandvik. Hør kåseriet her.

Kontrabassen: Monologen kontrabassen blir ofte satt opp på teatre rundt i Europa, og flere ganger blitt spillt i Norge. Men under festspillene i Nord- norge spilles teaterstykket for første gang av en bassist. Knut Erik Sundquist er profesjonell bassist, men har aldri stått på en teaterscene. I kveld debuterer han med teaterstykke om sin egen yrkesgruppe, kan du høre her.

Konkurransen i dag handlet om fotball.  hva  ble resultatet da Alta IF slo Follo hjemme på søndag i andredivisjon avdeling 4? Alta vant 2-1. Og neste spørsmål var hvor de ligger på tabellen. De ligger på topp er svaret der. Hans Jørgen Andersen i Indre Billefjord vant i dag, og får to flakslodd tilsendt i posten. Gratulerer så mye, og håperdet gir gevinst.

Ikke glem å sende hilsen i Hallo Finnmark. For de yngste er det ønskeplate klokken 07.54, for den eldre garde klokken 08.50 sånn ca.  Sende kodeord Hallo til 1987. Det koster tre kroner.

Liss har vært i studio denne tirsdagen, i morgen overtar Odd-Asbjørn Brovold her. Ha en fin dag i nord, så høres vi. 😀

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *