Regn og lavere temperaturer

God mandags morgen 😀

Etter fine daga i nord, så er det vind, lavere temperatur og regn som brer seg fra øst som kommer til å prege denne dagen.
Men ingen grunn til bekymring, for tirsdag så blir det bedre 😀

Sendinga i dag er fylt med musikalsk glede. ;-D
 

Festspillan i Nord-norge er i gang: Festspillene i Nord-Norge åpna med stort show på torget i Harstad lørdag formiddag. Den samiske forfatteren Sigbjørn Skådens prolog var ett av høydepunktene.  Hør reportasjen her.

Bulgarsk korsang, sibirsk strupesang og russisk jazz slo an tonen for årets festspill. Under åpningsforestillinga i Harstad kulturhus lørdag kveld presenterte festspilldirektør Birger Carlsen en utfordrende øvelse i grensekryssing. Hør mer her.

kirke.gif
Musikklivet på Nordkyn blomstre: Søndag ettermiddag var Gamvik kirke fylt med musikk inspirert av folkemusikk fra mange forskjellige land. Hør fra konserten her

intervju.gifIdeen om å flytte profesjonelle musikere ut til amatørene på Nordkynn er allerede blitt en suksess forteller musikksjef Harald Devold og lokalmusiker Nina Sandtrøen.  Mer om dette kan du høre her.

Konkurransen i dag: Egil Klevberg fra Alta er dagens vinner. Han visste hvilket departement  statsråd Liv Signe Navarsete  styrer. Svar: Samferdselsdepartementet. Og han visste hvilket parti hun tilhører, nemlig senterpartiet. To stykk flaks lodd sendes til Alta, og vi krysser fingrene for at du Egil får litt sommerflaks med deg på speiderleir i Levanger.

I studio i dag var Liss.
Å æ satse på at vi høre igjen i morra. Helst fra 06.03, men om du no slår på litt seinere så er det vel greit. Ha en fin dag 😀 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *