Finnmarkssending i finvær

Vi går mot St. Hans helg og finvær. Meteorologen sier at i mesteparten av fylket vil få det varmt og solfylt. Et lite unntak; Øst-Finnmark, der vindretninga kan gi tåkebanker og lavere temperaturer. I Finnmarkssendinga forøvrig har ferden gått til Porsanger å besøke butikken i ødemarka og etterhvert har vi også lukta litt på valgkampen vi står foran.

Butikk i ødemarka. Møt Ragnhild Sivertsen som driver butikk, nærmest midt i ødemarka, ved naturskjønne Goradakvann i Porsanger.

Hør hele saken her.

Har fylkestinget utspilt sin rolle i Finnmark? Kommune og fylkestingsvalget nærmer seg med stormskritt. Spesielt for fylkestingsvalget har deltakelsen vært kraftig avtagende de site tiårene.

Hør hele saken her.

KONKURRANSEN 22. JUNI Finnmark Høyre forventer at fiskeriminister Helga Pedersen gir opplæringskvote til en maritime fagskole og videregående skole i Finnmark. Hvor er denne skolen? Riktig svar er Honningsvåg, Nordkapp. Det visste Marta Bye fra Kirkenes. Men det ble ikke premie denne gangen for hun kom ikke på svaret på oppfølgingsspørsmålet: I desember i fjor starter boreriggen «Polar Pioner» med leteboring på et felt utenfor Nordkapp. Hydro har bekreftet at det er funnet olje her. Hva heter dette oljefeltet? Riktig svar er Nucula-feltet.

Hele denne uka har programleder Torill Olsen styrt morrasendinga. Neste uke er det Liss som starter uka og Odd-Asbjørn som etterhvert overtar. Ønsker dere alle en fin St.hansfeiring. Torill

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *