Finnmarkssending om reiselyst og turgåing

God morgen alle Finnmarkinger og ellers dere som hører sendinga eller leser bloggen vår fra andre deler av verden.  I dag har vi tatt dere med på en hørverdig tur om en som tar danskene nordover og hvordan få Altaværinger ut på tur.

Eks- Berlevåging arrangerer storslåtte Finnmarksturer for danske reiselystne. Opprinnelig kommer han fra Berlevåg, men har bodd 55 år i Danmark. Fremdelse banker hjertet hans varmt og heftig for Finnmark. Det har gitt seg utslag i at han hvert eneste år arrangerer gruppereiser fra Danmark og til fylket vårt. Vi hadde en hyggelig prat med Thorbjørn Berg som satt på Veidnes i Kongsfjord.
Hør hele samtalen her.

Gratis t-skjorte for å gå på tur. Gratis t-skjorte er et av de viktigste lokkemidlene for å få altaværingene ut i naturen. Over 4000 altaværinger går til tre fjelltopper i løpet av miljøuka, og t-skjorta har etter hvert fått stor status.
Hør hele saken her.

Konkurransen 18. juni

Gratulerer til Ole Halvorsen i Alta, som får to flaxlodd fordi han visste hvor i Finnmark det finnes et såkalt økumenisk kapell – altså et kapell alle kirkesamfunn kan bruke. Riktig svar er Nordkapp. Oppfølgingsspørsmålet i dag var: Hvert år deles det ut en pris på Nordkapp – hva heter den? Riktig svar: Barn av jorden.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *