NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi How to be funny even if you`re not! | Fagdagen 2013

How to be funny even if you`re not!

Hvordan være morsom når  du egentlig ikke er det. John Vorhaus er en kjent amerikansk komedieforfatter, humorist og konsulent på temaet «humor i sitcom og sketsjer».

John Vorhaus vil snakke om hvordan man lager morsomme situasjoner og fortellinger,  og hvordan deltakerne i denne sesjonen kan bruke hans verktøy for å lage humor selv. Han har oppdrag over hele verden med dette temaet og har holdt «workshops» i Skandinavia om emnet. Hans seneste oppdrag i Norge var som konsulent for Thomas Giertsen serie «Helt perfekt». Få meg deg denne både morsomme og lærerike sesjonen.

WORKSHOP

John Vorhaus holder også en workshop i lokalene til Kompetanseavdelingen i Glassgården kl.13.15 om temaet «Hvordan skrive morsomme sitcoms». Hver deltaker på workshopen må ta med seg tre enlinjes ideer til en situasjonskomedie, ideer som de har klekket ut selv.

Det vil være et begrenset antall deltakere.Er du interessert i å delta på denne unike muligheten til å lære om humorskriving, må du sende en mail til camilla.kampevold@nrk.no

Se sesjonen her:

Dette innlegget ble publisert i Sesjon. Bokmerk permalenken.