NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi St.Jørgens plass – et filmportrett av et enkeltmenneske i NRK, og om å bli sett for den man er | Fagdagen 2013

St.Jørgens plass – et filmportrett av et enkeltmenneske i NRK, og om å bli sett for den man er

 

Bjørn Arild Jørgensen - hovedpersonen i St. Jørgens plass

I dokumentaren St.Jørgens plass, som Charlotte Thiis Evensen har laget, møter vi Jørgen som jobber på utstyrslageret i NRK. Gjennom filmen blir vi etter hvert bedre kjent med ham gjennom møter og samtaler han har med andre ansatte i statskanalen.St. Jørgens plass er et gripende portrett av et enkeltmenneske i en stor institusjon.

 Filmen handler om en viktig verdi som er i ferd med å forsvinne, også i de statlige institusjonene; omtanken for enkeltmennesket. Dette er en film om å se og det å bli sett for den man er.

Charlotte Thiis-Evensen har vært ansatt i NRK som TV-journalist  de siste 15 årene. De siste årene har hun jobbet for magasinet Nasjonalgalleriet i NRK2. I tillegg er hun videokunstner og har stilt ut i en rekke sentrale institusjoner som Kunstnernes Hus, Bergen Kunsthall og Sørlandets Kunstmusem. Hun lager også dokumentar utenfor NRK, som en del av stallen til produksjonsselskapet Medieoperatørene.

Vegard Larsen

Se det gripende portrettet av en av våre kolleger i NRK, og hør Charlotte fortelle om filmen i samtale med Vegard Larsen , programleder for Filmbonanza siden 2010.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.