NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Hvordan komme med etter påmeldingsfristen? | Fagdagen 2013

Hvordan komme med etter påmeldingsfristen?

Påmeldingsfristen gikk ut 7.6 og både dagskonferansen og festen er fyllt til randen.  Men det finnes muligheter for å få med seg mye for dem som vil:

  • På selve Fagdagen finnes det fortsatt plasser i Storsalen på Chateau Neuf om formiddagen.  Der vil NRK-ansatte komme inn ved å vise sitt NRK-kort.
  • Etter lunsj blir det trangere på en del av sesjonene på Marienlyst.  Også der vil man slippe inn ved å vise NRK-kortet.  Men vær forberedt på at det på enkelte sesjoner kan bli så fullt at det ikke er plass til alle.  Da kan velge en av de andre sesjonene – eller følge en av de to sesjonene vi til enhver tid streamer live på www.nrk.no/fagdagen.  Vi kommer tilbake med egen sak om hvilke sesjoner som streames – og hvilke som blir tilgjengelig on-demand i etterkant.
  • Når det gjelder Festen, er det fortsatt mulig å komme med ved å kjøpe billett fra Festkomiteens bord i Messa på Marienlyst på fredag 11. , mandag 14., tirsdag 15. eller onsdag 16. Juni – alle dager mellom klokka 1100 og 1200.  Nå etter fristen er egenandelen for maten under Festen på 200 kroner.  Tilreisende kan kjøpe sin Festbillett ved Festkomiteens bord i bakgården på Marienlyst under lunsjen kl 1200-1300 under Fagdagen.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.