NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Endelig versjon av programoversikten | Fagdagen 2013

Endelig versjon av programoversikten

KAST TIDLIGERE VERSJONER AV PROGRAMOVERSIKTEN, DERSOM DU HAR TATT UTSKRIFT FØR.  HER ER EN ENDELIG VERSJON Å PLANLEGGE DAGEN UT FRA.

Det har som vanlig vært nødvendig å gjøre noen mindre endringer i programoppsettet for Fagdagen.  Enkelte sesjoner er flyttet i forhold til oppsettet på påmeldingsskjemaet.  Derfor kan du kanskje ikke kjøre løypa gjennom dagen nøyaktig slik du krysset av for den gangen.  Blant annet er David Weinbergers versjon flyttet til klokka 1500 og Bergensbanen til klokka 1400.  Så ta en fornyet titt på dine valg ut fra den endelige programoversikten!

Endelig-program---stikkord

Programoversikten over er på stikkordsform for å gi et overblikk.  Klikk på bildet for å laste ned en PDF med den samme programoversikten med fullstendige titler og navn på alle medvirkende.

For å lese mer om de enkelte programpostene – rull deg nedover denne websiden.  Vær oppmerksom på at programomtalene fortsetter etter bunnen av siden – klikk på ”Programomtalene fortsetter” for å se resten.  Du kan også benytte programoversikten du kommer inn til ved å klikke på ”Program” i høyremargen.  Den oversikten har mer fullstendige titler og lenker til hver enkelt programomtale.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.