NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Finalen i Fagdagens idépitchekonkurranse | Fagdagen 2013

Finalen i Fagdagens idépitchekonkurranse

300b-idepitch-torgetbilde_fagdag-1

Lær av hvordan andre selger inn sine idéer, så får du kanskje lyst til å komme med dine egne i neste omgang.

NRK lever av gode idéer, sier K-sjefen – og nå vil Fagdagen lokke / lure / suge alle de gode idéene ut av krokene og fram i lyset.  Uansett hva du jobber med, er du velkommen til å spille inn idéer om hva du vil i NRK – det må selvsagt gjerne være om programmer eller nett-tjenester du mener vi burde lage, men det kan også være ideer om nye grep på helt andre felter.  Alle innspill er velkomne – og vår kyndige jury bør være i stand til å vurdere det meste.

Fristen for å sende inn ideer til natasha.sayer@nrk.no går ikke ut før den 1.6. De som kommer til finalen får beskjed før den 11.6 med tilbud om litt hjelp til å forberede seg – og så er det finale på Fagdagen.  Og selv om du ikke skulle være i ilden denne gangen, så er det masse å lære av å se andre utfolde seg – og så kan det bli din tur neste gang!

500b-idepitchejuryen

Dette er juryen som vil smile finalistene fram, kommentere litt til hver enkelt og så kåre en vinner til slutt i sesjonen.  Claus Wiese, Underholdning, Kirsten Thorseth Poppe og Ole Hedemann fra Programutvikling, Øyvind Lund og Kristina Thomsen, Kringkaster og Ida Kvissel, Distriktsdivisjonen Tyholt.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.