NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Trenger vi rusen? | Fagdagen 2013

Trenger vi rusen?

Hans-Tore Bjerkaas, Anne Lindmo, Grete Strøm og psykologen Fanny Duckert tar diskusjonen på Trygdekontoret hos Thomas Seltzer.

500b-Trygdekontoret

Bacchus-rus (enhetsuavhengig punktgrafikk) (1)Hvorfor rus?

  • Alkohol som inspirasjon
  • Alkohol og kreativitet
  • Rus og rekreasjon
  • Hvordan drikker vi?
  • Alkohol og representasjon

Gjestende saksbehandlere på Trygdekontoret på Fagdagen:

Anne Lindmo – kåret til Norges beste kvinnelige programleder.  Leder nå Aktuelt på NRK2.  Tidligere kjent som munnrapp programleder for blant annet Store Studio på NRK1 og Mamarazzi på P3.

K-sjefen som ikke lenger gir vin som gave fra NRK, men…

Fanny Duckert er professor i psykologi og kjent som nyskapende terapeut med mot til å gå nye veier.  I et kvart århundre har hun drevet forskning og behandling av rusproblemer.  Hun var den første til å innføre begrepet kontrollert drikking i Norge og har skrevet bok om «Alkohol og livsstil.  Strategier for moderasjon».

Grete Strøm er 28 år og jobber som reporter og søndagsprogramleder i Banden på P3.  Hun liker mobiltelefoner som ligger godt i hånda, kryssord og biljard.

Thomas Seltzer, verten selv, har tidligere vært trendanalytiker i innovasjonsbyrået Bengal, er internasjonalt kjent fra Turboneger og har gjennom halvannet år styrt Trygdekontoret på NRK3 med myndig hånd.  Hva kommer saksbehandlerne denne gangen?  Trenger vi rusen?

Tilbake til programoversikten —–    Siste nytt på nrk.no/fagdagen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.