NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Å fange fornemmelser, utvikle idéer og gi dem form | Fagdagen 2013

Å fange fornemmelser, utvikle idéer og gi dem form

Endelig!  I år lyktes det å få Merete Morken Andersen med på Fagdagen etter at vi har jaktet på henne flere ganger tidligere.  Tidligere har det kollidert med hennes mange andre engasjementer.  Denne gangen klaffet det og vi gleder oss over å kunne by på både et plenumsforedrag for alle interesserte – og en eksklusiv 2 timers workshop for de 20 første som kommer til Embla før den starter 17.6 klokka 1400.

500b-Merete-og-boka-hennes

Merete Morken Andersen er tidligere forlagsredaktør, foredragsholder, skrivelærer ved Høgskolen i Vestfold, faglig ansvarlig for Aschehoug forfatterskole og terapeut. Hun har høstet internasjonal anerkjennelse og mange priser for sin roman «Hav av tid» (2002). Hun gav ut «Skriveboka» i 2008, som er en bredt anlagt og underholdende bok om skriving, språk og lesning.

Blogger Virrvarr (Ida Jackson) omtalte den slik:
— Jeg har slept den jævla 740 siders tunge mursteinen rundt i veska i over en måned og det ser ikke ut til at jeg kommer til å greie å skille lag med den. Best av alt tar den ikke utelukkende for seg skriving som håndverk, men skriving som prosess.

Foredraget kl 1300-1345: Å fange en fornemmelse.  Hva skjer når ideer fødes og finner sin form?

Workshopen kl 1400-1600: Startkabler for idéfangere

Tilbake til programoversikten.         Til siste nytt på nrk.no/fagdagen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.