Darwinåret

hurra-for-darwin.JPG

Darwinekspedisjonen gir deg full oversikt over alle Darwin-arrangementene du kan kose deg med utover året. Listen inneholder alt fra populær-vitenskapelige foredrag til teater, så det skulle være noe for enhver. Men vi trenger hjelp…

For de som ikke har fått det med seg: I år er det 200 år siden Charles Darwin ble født (12. februar) og 150 år siden Darwins hovedverk Om artenes opprinnelse ble publisert (24. november). Det er derfor gode grunner til å krone 2009 til Darwinåret.

Variert program

Med god hjelp fra Norsk Biologforening og Senter for økologisk og evolusjonær syntese (Biologisk institutt, UiO) har vi laget en liste over de mange Darwin-markeringene som er mulig å delta på i Norge.

Det vil holdes en rekke populær-vitenskapelige foredrag, arrangeres omvisninger og det vil settes opp teaterstykker. Så det skulle være noe for enhver smak.

Hovedtyngden av festivitasen vil naturligvis være konsentrert rundt de to jubileumsdatoene, men man slipper ikke så lett unna resten av året heller.

Tips oss

Listen over arrangementer kommer til å oppdateres jevnlig og vil være tilgjengelig fra forsiden på bloggen (øverst til høyre).

Men vi trenger hjelp!

De aller fleste av arrangementene vi vet om foreløpig foregår nemlig i Oslo. Men vi er sikre på Darwin settes pris på andre steder i landet også.

Så om du kjenner til en Darwinfeiring der du bor kan du tipse oss ved å sende e-post til info@charlesdarwin.no eller legge inn en kommentar på bloggen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *