Ønskeliste….til jul

Vi sitter og lager lister, ser på lister og jobber med lister. Topp10 skal på lufta. Hvem er morsomst i Norge, mann og kvinne? Hvem er den beste kvinnelige artisten? Hva er ditt beste TV-minne? Jeg elsker lister. Ja, ihvertfall helt til telefonen ringer og noen spør: Hva ønsker du deg til jul, kan du sette opp en ønskeliste…

Da blir jeg spak. Det er litt pinlig. Jeg har igrunnen det meste. Ihvertfall føles det slik. Derfor kan jeg ikke gi noe ordentlig svar når familien spør meg hva jeg ønsker meg. Ja, hva skal det være da? Jeg har forsøkt å vri hodet, men julhandel er egentlig bare en avansert måte å bytte penger på. Jada, jeg er klar over at det høres utrolig kynisk ut, jeg vet at ved juletider skal vi være hyggelige og takke. Likevel, nå er det engang slik at jeg ikke klarer å lage noen ønskeliste til jul. Og familien er liksom ikke så veldig interessert når jeg raskt som juling setter opp favorittlista over de beste sommerhitene, eller beste TV-minne.
Derfor blir jeg altså nødt til å presse de små grå. Det blir bøker. For det er fint i jula. Fem bøker har jeg satt opp på min liste. Jeg tenkte bare jeg skulle nevne det – det er snart jul.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Ønskeliste….til jul

  1. Truls sier:

    Jeg ønsker meg fredpå jorden jeg.

    Hvis jeg ikke kan få det, så vil jeg at størstejenta på to skal bli kvitt leukemien sin.

    Fikser nissen sånne ønsker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *