Skuffende av Sverige eller fiasko som de sier selv…

Jeg hadde roet nervene. Svenskene måtte vinne mot Trinidad & Tobago. V-I-N-N-E – men det ble vanskelig for våre svenske venner – men to scoringer i bagasjen siden oktober var det kanskje ikke noen som trodde på målkalas. Likevel, det de presterte i første VM-kamp var langt under pari.

England skuffet også. På den annen side, slik er ofte gruppespillet. Kjedelige kamper hvor man ikke gjør mer enn man må – og det er vel kanskje det som er Sveriges store problem. De gjorde ikke det de skulle; vinne mot Trinidad &Tobago. 3 poeng ville vært et mye bedre utgangspunkt før kampene mot Uruguay og England.

Svenskenes trøst må være at verken Uruguay eller England så fryktinngytende ut. England var vel rett og slett ganske pinlige. Jeg mener pinlig dårlige.

Og i den svenske leiren ulmer det – gammelt grums virvles opp. Olof Mellgren og Fredrik Ljungberg har vært i tottene på hverandre før. Ettter kampen mot Trinidad & Tobago gikk de løs på hverandre igjen. Ikke bra for laget. Da får vi bare håpe da, at vanskeligere motstandere vil skjerpe de gule og blå. Forreløpig
finnes det håp – men alt annet enn tre poeng i neste kamp…betyr rett og slett skandale for det ambisiøse svenske laget.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *