Snø skal falle over snø som har falt…

Jeg ber om unnskyldning Levi Henriksen. Stjele din tittel så helt uhemmet, men det føles sånn nå. At snø skal falle over snø som har falt.

Jeg drømmer om vår, krokus, den første turen på motorsykkel, og så laver det bare ned som i en slags evig hvit, men myk teppebombing. Det er mulig noen synes det er vakkert. Det gjør ikke jeg. Jeg er så lei snømåking, skraping av bil, trange gater, glatte veier. Jeg ønsker meg sol og vår. Det er blitt 1. mars og de har lovet oss 20-30 cm nysnø i løpet av en dag eller to. Når skal den forsvinne da? Er det noen som vet det? Jada, jeg er klar over at folk som liker å lange ut i marka er over seg av begeistring, at skisentrene får stadig nye kunder, at det til og med kan finnes en svært ung, men ny Kjetil Andre Aamodt der ute. Men jeg – jeg vil altså ha vår. Og det helst nå ganske umiddelbart.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Snø skal falle over snø som har falt…

  1. Nola sier:

    Sutre..sutre. Snart får du nok ditt ønske oppfylt, snøen i lavlandet er snart et fenomen som forsvinner.

  2. Vidar sier:

    Velvel – trøyst deg med at det alltid er nokon som har det verre! I Aust-Finnmark er vi heldige om snøen er borte 17. mai og bjørka sprett før 1. juni.

    Som eit gamalt ordtak seier: «Når det er sleaføre i juni blir det sein vår!»

  3. Elin T. sier:

    Flytt sørover eller slutt å klag!

  4. Astri Rønne sier:

    Du kan fly 3 timer til roma.Annenhver uke når du ikke er på frokost-tv.Det er billig og snøfritt.Jeg har leilighet der og skal si i fra når den er ledig.Der kan du sitte i fred og ro å se på et sitrontre.

  5. Andreas Øvstegård sier:

    Hei, det er jeg ening med deg.
    Er lei snø.
    Nå vil jeg ha sommer.
    Gleder meg til det.
    Hilsen
    Andreas Øvstegård

  6. :) sier:

    snø er bra, slutt å klag 😀

  7. Heihei! sier:

    ER ikke enig

  8. Kristin sier:

    KROKUS SIER DU? åhhh, jeg elsker krokus. Kan stå lenge ved et krokusbed og bare drømme.. Krokus og glansbilder da jeg var liten. Sol, varmt.. Aldri har jeg lengtet mer etter våren enn i år. Og krokusen i alle sine vakre farger. Ingenting får frem barndommens gode minner som våren heller.. og våren i Norge kan da ikke enkelt og greit byttes ut med SYDEN?? Hæææ..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *