Hva bor her?

bilde-842-kopi.jpg

«Her bor det jeg fortjente og ikke fikk»
Noen har skrevet dette på en vegg mellom Torshov og Grünerløkka og jeg sitter på trikken om morgenen og lurer på hva som bor her, er det et menneske? Hvorfor skrev noen «det» da? Kanskje skriveren mener hele pakka, her bor alt jeg skulle hatt, det mennesket jeg elsker i et hjem. Men hva fortjener vi egentlig? Det er sånt man også kan komme til å tenke på tidlig på morgenen på trikken.

bilde-785.jpg

Jeg tror at det er en kjæreste som har forsmådd en sprayboksmaler som bor her inne og jeg tenker på hvordan det er å se den setningen hver dag. Kanskje det er greit, kanskje det er en del av virkeligheten slik den faktisk er.

bilde-791.jpg

På St.Hanshaugen står makkeren til sprayingen du ser over. Her står det  (eller sto, den er nettopp malt over): Her bor det jeg fikk men ikke ville ha. Er det her sprayeren selv bor?

Bloggeren Stekepanna har også vært på fotojakt, Stekepanna fant flere enn oss.

bilde-792.jpg

Her ser jeg for meg at 21-bussen kjører rundt hjørnet og så ser vi Bislett.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Hva bor her?

  1. petter sier:

    Kom til å tenke på denne artikkelen, da jeg kom over dette: http://arnesbildeblogg.blogspot.com/2009/08/ja-kanskje-yes-maybe.html

  2. Morsomt, for det der er kollega Arne Raanaas sin private blogg. Og han tar noen av bildene til denne bloggen også.

  3. Frank J sier:

    La merke til at det står noe med liknende skrift på Klubbhuset på Dælenenga også. Nå husker jeg ikke teksten i farten, men…

    Er det et kunstprosjekt?

  4. Et kunstprosjekt, kanskje det? Skjønt jeg tror ikke det. Det ser så autentisk ut, som en mann (tenker jeg) som er sint og trist og bitter, helt på ordentlig, rett frem.

  5. Thomas Pedersen sier:

    På et toalett på gamle rikshospitalet stod det for mange år siden «Jeg var en gang» og jeg tenker som så at det er jammen en kort setning som rommer mye nederlag.

  6. Og som jo lengre den blir stående jo får en ny betydning, ved at man kan tenke seg at den som skrev er død.

  7. Det sier:

    Har nettopp funnet ut at det han mente han fortjente var meg. Har vært like nysgjerrig som andre på hva bakhistorien var, og spesielt siden jeg bor i bygget. Men nå vet jeg det altså..

  8. Ojjsan. Så fint for oss at du kom inn hit. Hadde du ikke hatt en anelse om det før? Kan du si litt mer uten å være for indiskret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *