Døgnvakter

dsc_0355.JPG

Dette er huset på Grünerløkka som husokkupanter tok i oktober.

Siden de ble kastet ut for en måned siden har det vært vakt hele døgnet utenfor bygget. Hva koster det, lurer jeg på når jeg går forbi.

dsc_0394.JPG

Det er mørkt når jeg går til jobb om morran og når jeg går hjem om ettermiddagen, men dere kan se de to stolene i portåpningen der 2 vakter sitter hele døgnet, når de ikke er inne i varmebrakka si rett over gata.

Jeg prøvde å ta bilder lørdag på dagen men ble plaget av et tomt batteri og en sint vakt som kom ut og ropte til meg og sa at det ikke var lov til å ta bilde. Der tok han feil, det er lov til å ta bilder på offentlige steder som et fortau. 

dsc_0398.JPG

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Døgnvakter

  1. W sier:

    Erfaringer ifra tidligere okkupasjoner viser at okkupantene ikke akkurat forlater stedet som de fant det, så det kan godt være at det lønner seg å leie vakter til å holde dem borte.

    Ikke lov å ta bilde, ja de er jo ikke akkurat utdannet jurister heller… men litt trist at dem går rundt og tror slikt.

  2. Så spørs det hvor lenge de skal ha disse vaktene da. Såvidt jeg forstår kommer huset kanskje inn i 2009-budsjettet for å bli pusset opp til et slags kulurhus.

  3. fdfs sier:

    Ok. Dagens siste kommentar fra meg;) Hva skjer egentlig her?

  4. De holder på å pusse opp der la jeg merke til senest i dag. Skal få tatt noen bilder en dag. Send gjerne bilder til meg hvis du har noe i ditt nærmiljø (i byen) som forandrer seg. E-postadresse er elin.martinsen@nrk.no

    Det er fint med i alle fall 3-4 bilder fra ulike vinkler og avstander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *