Et hull ved Olaf Ryes plass

bilde-538.jpg

Her i nedre, vestre hjørne av Olav Ryes plass har de holdt på å grave ganske lenge.

Jeg går forbi her hver dag på vei til jobb. Ganske ofte når jeg kommer fra jobb tenker jeg på at akkurat her, i dette ene hjørnet av parken pleide de jødiske karene å stå og få seg en prat på ettermiddagene på den tida det var et aktivt jødisk samfunn med småbutikker i Markveien og tobakksfabrikk og synagoge på oversida av Torggata.

bilde-539.jpg

I det siste har jeg tenkt på hva de holder på med nede i dette hullet.
Jeg har tenkt på at det sikkert er en batterioppladerstajon for el-biler, for de skal jo komme mange steder nå, og ser det ikke sånn ut også, jo sikkert?

bilde-541.jpg

Men i dag etter at jeg hadde tatt disse bildene begynte jeg å snakke med de arbeidskarene som holdt på her, og nei. Ingen batteriopplader, det er strømnettet som måtte fikses på. Det vanlige strømnettet altså. Det ligger sånne «bokser» som det her rundt om i byen og de er lekk og må skiftes ut flere av dem.

bilde-542.jpg

Så sånn var det.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Et hull ved Olaf Ryes plass

  1. Anne-Marthe sier:

    Kan slike strømbokser være lekk, altså at det pipler ut strøm?

    Arbeiderne må ha tullet litt med deg.

  2. Elin Martinsen sier:

    Det var nok bare meg som skrev litt upresist. Boksene var lekk på den måten at det kom vann inn i dem. Slik var det jeg forso det i alle fall, på vei til jobben i morres. disse karene skulle finne bloggen og se hvordan bildene ble, så hvis vi er heldige forteller de det enda mer nøyaktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *