Tårn i sentrum

torn forside 2.jpg

Min kollega Andreas var så snill å kjøre meg da jeg skulle ta bilder av blant annet disse tårnene, og det ble jammen litt av en kjøretur. Det er ikke så lett å finne rett vei i Oslo sentrum og særlig ikke i nærheten av Oslo S. Dette bildet er tatt fra bilen og helt til høyre ser du så vidt litt av Oslo Plaza.

lilla.jpg

Jeg tror aldri jeg har sett fargen lilla på en byggeplass før og jeg må innrømme at det var et hyggelig syn. Den lysnet litt opp i alt det andre grå.

top torn.jpg

Det står tre tårn ved siden av hverandre og jeg vet ikke hva de skal brukes til, men hvis du har et tips så legg igjen en kommentar 🙂

tre torn i profil.jpg

Tekst og bilder av Elizabeth Higson

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Tårn i sentrum

  1. Per sier:

    Ganske utrolig at Oslo ikke lærer av tabber tidligere i historien. Angrer vi på Postgirobygget, Oslo plaza, Enerhaugen-blokkene, KPMG-bygget, Hotell Opera osv.? Ja, det gjør vi. Men likevel får høybygg lov til å reise seg i stor stil…

    For øvrig skal revisorgutta i PriceWaterHouseCoopers bo i dette gigantbygget.

  2. elizabeth sier:

    Jøss, så det skal være en vanlig kontorbyggning. Snodig valg av størrelse, men det blir sikkert lyst og fint inni.
    Kanskje arkitektene og plan- og byggningsetaten tror at det blir penere når de setter mange høye grå bygg ved siden av hverandre 😉

  3. Gro sier:

    Jeg kjører forbi bygget hver dag og lurer på hver gang jeg passerer hva som bygges. Endelig har jeg fått svar. Takk 🙂 De får ivertfall en fin utsikt!

  4. Haakon sier:

    Tårnene er heis- og trappesjakter. De «forsvinner» om noen måneder når resten av bygget reises. Om ikke lenge starter arbeidet med flere bygg som blir både lavere og enda høyere enn «PriceWaterHouseCoopers» bygget.

    Mere info: http://www.osu.no

  5. Elin Martinsen sier:

    Ja nettopp, jeg tenkte at det var et fryktelig smalt bygg. Det forklarer jo saken.

  6. i1277 sier:

    Litt urettferdig å sammenligne det bygget med Hotell Opera og co. Av det lille jeg har sett av tegninger og bilder ser det riktig så flott ut, spesielt sammenlignet med det meste annet i denne ekstremt stygge delen av Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *