Dalsbergstien

ny lagring. FORSIDE.jpg

Dette er i Dalsbergstien og tidligere Bislett Brukt og Antikvitetsmarked lå her. Denne bruktbutikken så veldig liten ut fra veien og var vanskelig å legge merke til hvis du ikke lette etter den.

Dersom du noen gang gikk inn i brukthandelen og vandret hele veien til det innerste rommet fant du sikkert den lille døren som ledet ut til en stor hall l full av gamle møbler.

bord.jpg

Dette ødelagte bordet er det eneste gjenlevende tegnet på den gamle bruktbutikken.

Jeg lurer litt på hva de orange knottene er. De ser som de tilhører kjegler, men i så fall skjønner jeg ikke hvorfor de er tatt av..

plassen foran.jpg

Det er en stor snuplass på sydsiden av Bislett stadioen og oppfor byggeplassen. Kanskje den skal bli en parkeringsplass.

loddrett.jpg

Det ser ut til at det bygges et helt kvartal med bygninger her.

hele bygget.jpg

Slik ser bygget, som er nabo til Høgskolen i Oslo, ut akkurat nå.

Elizabeth Higson

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Dalsbergstien

  1. Sigmun Ljaabeck sier:

    Hvorfor brukes denne NRK bloggen bare til (intetsigende) innlegg om OSLO, denne Oslofikseringen i media er vel det mest provinsielle trekket ved Norge i dag.

  2. Elin Martinsen sier:

    Jeg tror det kan lønne seg å tenke på denne bloggen som ett av mange NRK-tilbud.

    Vi som lager den arbeider på distriktskontoret for Oslo og Akershus, og vi hadde lyst til å vise, hovedsaklig gjennom bilder, hvor et avgrenset område forandrer seg raskt. Og denne gangen valgte vi Oslo som avgrensing.

    Hilsen fra
    Elin Martinsen

  3. Jan Warberg sier:

    Bislett brukt og antikk har nå flytta til Sinsenveien 11 – og har enda bedre utvalg enn før 🙂

  4. Jan Warberg sier:

    De «organge knottene» er en type gummikorker som ble brukt til saftflasker før. Du dytter nedi proppen, og vrenger hetta utenpå flasken. Enkelt og greit – men er nok gått av mote nå – få safter hjemme lenger.

  5. Jeg kjenner dem igjen, jeg. Gummikorkene til saftflasker. Elizabeth som lagde denne saken er hakket yngre enn meg, her er vi nok i et generasjonsskille.

  6. el Vera sier:

    Jeg har nylig oppdaget denne bloggen, og som innfødt Oslojente synes jeg det er veldig interessant med Oslo-historie i bilder slik det blir presentert her. Både gamle og nye bilder forteller mye historie, og er verdifullt for ettertiden.
    Surmagede kommentarer som den over må dere for all del se helt bort fra – de kommer sannsynligvis kun av misunnelse.

  7. Takk for det. Vi får heldigvis nesten bare trivelige og relevante kommentarer. Jeg klunne ønsket noen flere kommentarer, det er det eneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *