Det svinger på Tjuvholmen

159 copy.jpg

Både folk og heisekraner er i sving og bygningsarbeidet pågår for fullt. Det er et stort område som skal gjøres klart og verdt å ta seg en kikk på dersom du liker sterke farger og store stillas 😉

Disse kassene vet jeg ikke hva inneholder, men det stod en lang rekke av dem ved kaia og på noen var det «tagget» Tjuvholmen.

149.jpg

Her får du en liten oversikt over byggeplassen fra bussholdeplass-siden.

143.jpg

Denne hansken fløt rundt i en pytt. Får håpe de ikke måtte ta den i bruk utpå dagen. Søkkvåte hansker er jo ikke noe særlig.

167.jpg

Her er det satt opp en ekstra vegg hvor man tydeligvis kan fortøye båter, men det ser ikke ut til at den er flittig brukt

152.jpg

Denne lille plattformen var et morsomt fenomen. Det ser ut som en liten øy med en gravemaskin og annet byggmateriale på som bare ligger utpå fjorden.

166.jpg

Det er mange heisekraner på Tjuvholmen og de er i sving hele tiden. Det som fascinerte meg er at de er så store, men så blir de brukt til å flytte så små ting som du ser eksempel på i dette bilde.

178.jpg

Bildet under liker jeg godt for jeg synes det viser hvor mektige heisekranene ser ut på tross av det spinkle skjelettet. Man aner også hvordan bygningen vil komme til å se ut når den er ferdig.

183.jpg

Andre artikler om Tjuvholmen:
Det bygges på Tjuvholmen

Elizabeth Higson

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *