NRK søker lytterjury

Vil du være med i NRKs lytterjury og kåre årets beste norske roman?

Vi søker engasjerte lyttere som ikke arbeider med litteratur til daglig, men som er glad i å lese og diskutere det de leser med andre.

Vi plukker ut seks lyttere som møtes i Oslo en helg på nyåret og diskuterer seg frem til en vinner blant seks forhåndsnominerte romaner.

En egen fagjury fra NRKs litteraturredaksjon plukker ut de nominerte bøkene, som blir offentliggjort den 10. desember.

Vil du være med i juryen? Skriv noen ord om deg selv og hva du liker å lese. Send søknaden til romanprisen@nrk.no innen 1. desember!

Dette innlegget ble publisert i Konkurranse, Romanprisen, Skjønnlitteratur. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til NRK søker lytterjury

  1. Berit Mørland sier:

    Jeg leser mye, og har vært glad i å lese siden jeg var liten. I det siste mange biografier (Bjørnson bl.a) men også annet ( Kjell Westø, J Coetzee, Alice Munro….). Jeg er med i et veldig lærerikt og hyggelig «leseselskap»som diskuterer bøker jevnlig. Jobben min har vært som forsker / forskningsleder i medisin, nå er jeg 70 år og tester ut overgangen til pensjonisttilværelse.

  2. Grete Åkerstrøm sier:

    Jeg leser MYE, både norske forfattere og utenlandske. Jeg leser også en del om og av våre nye landsmenn, da jeg er lærer for fremmedspråklige.
    Av forfattere jeg har lest i det siste er Per Petterson, Linn Ullmann, Sara Azmeh Rasmussen, Helene Uri, Amal Aden, Vanessa Doffenbach, Lily Bandehy,….
    Når jeg ikke leser, syr jeg.

  3. May Kristin Stenberg sier:

    Elsker å lese krim 🙂 Lever meg helt inn i bøkene, når jeg leser de.. Til daglig så jobber jeg fulltid som Helsefagarbeider 🙂

  4. Karena Romsøe sier:

    Hei. Jeg leser bøker hele tiden, har lest mange norsk bøker. Norske forfattere imponerer meg stadig. Har ingen blogg. Elsker å diskutere bøker, men får skjeldent muligheten da mine fleste venner ikke leser så masse.
    Ellers jobber jeg i barnevernstjenesten, og er det høyeste kvinnfolket i Haugesund.
    God kveld i stuen
    Mvh Karena

  5. Å, jeg skulle så gjerne få være med i jury. Har søkt noen ganger også, men skjønner at jeg nok kommer i kategorien «jobber med litteratur til daglig». Skulle ha vært en jury som kunne gi en pris til beste roman for 2012 på vegne av ivrige norsklærere som meg sjøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *