Halbergintervjuet som forsvant

Under litteratutfestivalen på Lillehammer i forrige uke holdt Jonny Halberg gravøl over sin gjenstridige døl – en figur som, under varierende alias, har gått preget de fleste av Halbergs bøker til nå. Og; det får være lenge nok, mener Halberg, i det han sier litterært farvel til det indre Østlandet og flytter blikket ut i verden.

Bok i P2 gjorde rimeligvis et intervju med Halberg i sakens anledning, et intervju som skulle gå i vår direktesending sist lørdag. Der fikk det imidlertid en svært ublid teknisk skjebne, noe som gjorde at de færreste av lytterne hørte noe av det.

Nå er imidlertid det rent tekniske mysteriet løst, og intervjuet kan i stedet legges ut her. På grunn av filstørrelser og denslags er innslaget nå delt i tre: De to første utgjør intervjuet. Den tredje inneholder en bit av Jonny Halbergs egen opplesning fra den kommende romanen – som foregår på Majorstua (hør Halbergs egen intro i intervjuet). Start helst med del 1, der Jonny Halberg først svarer på hva det egentlig er som foregår i forfatterskapet hans.

HalbergBlogg1

HalbergBlogg2

HalbergBlogg3

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *