«Sov i ro», eller ikke??

N 83.21.560 W 77.36.411 , mandag 13. juni, Dag 6

Det er mange dilemma på en slik tur. Et av mine er om jeg skal bruke «sov i ro» eller ikke. På den ene side så er det Rune. Han snorker, eller drar tømmersag som en seriøs skogsarbeider om du vil, og det lager masse lyd. Hadde bare ikke vært for at jeg ønsker å ha med meg alt som evt skjer utenfor om natta. Enten det er «dyr» i området eller at det begynner å skru rundt oss. Det lager også mye lyd, men da vil jeg jo gjerne vite om det så fort som mulig. Med «sov i ro» i ørene, er jeg redd for at jeg ikke får med meg evt livsviktige hendelse på utsiden, så der ligger jeg da og veksler på å ha dem i eller ute av ørene gjennom natta.

Vi har justert klokka vår med to timer. Dette gjorde vi for å kunne bevege oss når det er litt kaldere i lufta mens sola ikke står så høyt på himmelen. Da vi startet å gå i dag begynte vi med en kort padletur på ca 100 meter, men fra klokka 11 begynte det å lukke seg mer og mer rundt oss, og med kaldere temperatur frøys det til litt i overflata, så da klarte vi å tilbakelegge 8,7 km i løpet av dagen.

Cecilie drar kanoen over en skrugard.

Vi har ikke sett noen flyvende vesner (fugler eller fluer) i dag, men har sett masse alger i vannet. Så lenge dyrelivet krymper i størrelse så er vi godt fornøyd. Det hadde vært værre om vi begynte å se stadig større dyr, for vi vet jo hva som er på toppen av næringskjeden her oppe 🙂

Hilsen Cecilie

Dette innlegget ble publisert i Nordpolen og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til «Sov i ro», eller ikke??

  1. TrondG sier:

    Hei Cecilie. Det har blitt meg fortalt at Rune er en ivrig tobakksrøyker, også på tur. Det har seg sånn at det er en sammenheng mellom snorking og røyking. Så kanskje dere kan finne en løsning på snork, sov i ro, lyd og tobakks problemene?

    Gi gass videre! 🙂

    TrondG

  2. tor sier:

    Hei Cecilie – Hvordan vet du at skogsarbeidere snorker fælt? Kan liksom ikke tenke meg at du har sovet med en av de . . .