Ventespillet er i gang

Resolute Bay, mandag 6. juni

Planen var jo egentlig å starte turen på fredag i forrige uke, men som de ringrevene vi er så var vi forberedt på at ikke alt kom til å gå slik vi hadde planlagt. Været kan vi ikke gøre noe med, og på  Ward Hunt blåser det godt, og det er snø i lufta. Dette gjør at Twin Otteren ikke kan lande, så selv om været er ok her, så må vi vente til det er ok der oppe også.

Kose-kos med de lokale "arbeiderne"

Så hva driver man med ute i ødemarken når man er i ventemodus? Stikkordene er : spising, soving, spising, gå på tur, og mer spising. Lokalbefolkningen har foret oss opp på kaker, så vi lider ingen nød. Kakene dyttes ned med god samvittighet, vel vitende om at det kan bli det siste kakestykket på lang tid. I tillegg har vi testet ut elektronikken vår (Sat.telefon m/PDA + ladeutstyr)

Rune tester satellittelefonen og PDA'en

Bort til flyplassen er det ca 4 km, og når vi har blitt for rastløse så har vi tatt turen fram og tilbake for å holde kroppen i gang og humøret på topp.

Hei og hopp, på vei tilbake fra flyplassen.

Vi liker oss jo best på tur, så da er dette et godt alternativ til å vente på rommet. Vi kan være så ærlige å innrømme at vi er en smule rastløse også, så nå er planen at vi skal fly ut i morgen, og med det skal vi feire 40-årsdagen til Monica, søsteren til Cecilie. Hipp-hipp-hurra, og så snakkes vi forhåpentligvis fra Ward Hunt i morgen.

Cecilie og Rune.

Dette innlegget ble publisert i Nordpolen og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Ventespillet er i gang

  1. Else sier:

    Heia Cec! Lykke til på tur – håper dere kommer avgårde nå , tipper dere er rimelig klare. Blir gøy å følge dere underveis på en relativt eksotisk sommerferie 🙂 Klem fra Evje jenta!